PDA

View Full Version : popit?



cybermike
06-23-2009, 04:31 PM
Someone suggested popit and I tried to login with my mp login and its not working.. help!

Mr. Goat
06-23-2009, 06:36 PM
Hey Mike.

Johan handles that and hes currently limited to the amount of time he can get online right now being where he is located, I will get in touch with him in regards to it for you to see if we can get you set up.

Can you please let me know what your MP acct is.

lazzlo
06-23-2009, 09:30 PM
cyberrrrrrrr

cybermike
06-24-2009, 12:59 AM
id is cybermike :)

Slapity
06-25-2009, 04:24 PM
Bck to Work Cybermike. those galleres are not going to make themselves

Mr. Goat
06-25-2009, 10:16 PM
Hey Mike, Just a heads up Johan is having some issues in regards to his NET but we have not forgotten about you!

Dario
07-02-2009, 12:30 PM
I'm back, what goes is that Popit is using logins from the PS5 database so if your password was changed after moving to NATS it won't be the same.

Were you an affiliate when we were using PS5? If so you can use that info for now, just contact me at natkejs@mediumpimpin.com if you need help retrieving it.

Thanks

lazzlo
07-18-2009, 03:58 PM
Any plans on putting popit on the nats site? I just went to look for it and didnt see it?

A.J. Angel
07-18-2009, 06:27 PM
Any plans on putting popit on the nats site? I just went to look for it and didnt see it?

http://popit.mediumpimpin.com/ :cookiem:

lazzlo
07-18-2009, 06:45 PM
How big is your guys windows in it?

lazzlo
07-18-2009, 06:59 PM
Man this looks sweet, I shoulda looked at it sooner!

Dodge
07-25-2009, 10:03 PM
Man this looks sweet, I shoulda looked at it sooner!

Me too man. It looks sweet.