PDA

View Full Version : RSS feed affiliate ID



Reppy
07-30-2008, 08:54 AM
I've noticed these two affiliate ID's coming up in the RSS for the last two days:

Sexy Cali Luv strips off her blue lingerie
http://www.digidolls.com/t1/revs=mgb

Annette Shwartz takes on a fat cock by the pool
http://www.glamourmodelsgonebad.com/t1/revs=100048

Baxter
07-30-2008, 11:34 AM
fixed the 100048 one that was my dumb ass forgetting to change the template...the other one i dont see any issue ...the only thing i have seen is wpomatic changes the link codes in the transfer over to the blogs...thats why i use feedwordpress and havent had an issue since the new update

Reppy
07-30-2008, 09:41 PM
I'm using feedwordpress too.

The ID mgb isn't mine (or a friends, who also had it come up on his). It's the affiliate ID that's associated to www.modelsgonebad.com

Baxter
07-31-2008, 12:09 AM
yes i know and its nowhere in the post so im looking..... the posts have a code just like the other posts so i have no clue why the digi is comming up wrong


i just updated the blog feeds ...is this the post your talking about

http://www.xxxtremehotties.com/2008/07/29/sexy-cali-luv-strips-off-her-blue-lingerie/

Reppy
07-31-2008, 08:23 AM
I've manually fixed it on mine today, but you'll see it on http://www.snootchies.com (my friends blog who I'm showing how to set up RSS feeds, which is why I noticed).

Baxter
07-31-2008, 03:07 PM
yep i been taling with him and on july 24th the post Busty Tanya Taylor in the bedroom stripping naked ....is using the same template....so im trying to figure out what is up grrrrr

ohhh ill figure it out...but thx for telling me

Reppy
07-31-2008, 07:23 PM
Sidenote: When did the new update for feedwordpress come out?

Baxter
07-31-2008, 09:59 PM
think its been out a month or so maybe longer

AriGold
08-01-2008, 09:35 AM
Hey Bax... Still coming up with the mgb reference... check snootchies.com for examples.

Thanks man.

Baxter
08-01-2008, 12:16 PM
i am lost i have no clue why its doing that.....all i can say is update feedwordpress.....i just updated a few blogs of my own and got the posts with my ids in them.....:(

Baxter
08-01-2008, 12:18 PM
pm me the feed url your using please :)

should be
http://www.mpbabes.com/?feed=rss2&x=YOURIDHERE&y=revs

Reppy
08-02-2008, 01:19 AM
Hmmmm, not sure what mine was, it's disappeared outta my WP admin panel.

I've updated feedwordpress.

I've got some playing around to do, but Ari is using the latest of everything, Wordpress, feedwordpress and he's still getting the live rss feed, but with the mgb id.

Baxter
08-02-2008, 01:36 AM
i think its all takin care of now...if you need more help reppy let me know...i logged into his and had it fixed in about 1 min or 2 :)

Reppy
08-02-2008, 02:09 AM
I'm just sorting out a few things. Between an old version of feedwordpress, an old version of Wordpress, having a cron job that keeps emailing me an error every 6 hours (apparently cron jobs are needed anymore) and the RSS link going awol (I put in the one you just gave me, and saved it, but when I came back it was gone, so I thought I'd upgrade everything) I've got no idea what's happening.

So I'll play with it a bit more. It's a bit of a mess. But if I can sort it out I'll be a happy camper. If I can't... expect a PM soon! :D

Baxter
08-02-2008, 02:12 AM
ok....just make me a login if you want and ill fix it asap in the am i need to get to bed so i can get up and pack for the trip to florida

Reppy
08-02-2008, 02:21 AM
Oh crud. Now it won't accept the mp rss feed.

PM incoming.

Baxter
08-02-2008, 07:59 PM
i got your pm but i need a blog url to login to hehe

Reppy
08-02-2008, 09:51 PM
i got your pm but i need a blog url to login to hehe

DOH!

So you saying that even with a username and password if I don't give you the name of the domain you can't figure it out? :D

Thanks for the fix.

This new version of Wordpress sucks dogs balls though. There's no preview window when you're editing a post. Which was handy because I was able to see what the pic was and select categories to suit.

Bastards.

But thanks again.

Seems that a whole bunch of things conflicted and was fucking me over with not just one fix working.

Baxter
08-02-2008, 10:01 PM
np just let me know fi ya need anything else..:)

Rictor
02-22-2009, 05:44 PM
I'm deleting and re-adding the MP feeds today to one of my blogs as I noticed just about all my imported galleries had this same issue.