PDA

View Full Version : NATS issue



daizzzy
07-26-2011, 12:52 PM
I've tried to get un-encodded links for your program, but there was no such option. I've used custom link http://nats.mediumpimpin.com/internal.php?page=codes&toggle=1&site=0&program=2&campaign=0&Save=Limit+Linkcodes for it.

now i don't see link codes for admin option
that's the url i'm getting for your link code section http://nats.mediumpimpin.com/internal.php?page=shanti&shanti=sites&program=2&campaign=0

A.J. Angel
07-26-2011, 05:57 PM
http://nats.mediumpimpin.com/internal.php?page=codes (Original)

daizzzy
07-27-2011, 02:55 AM
they use custom shell for their codes.
i'd like to use it

Dario
07-28-2011, 01:55 PM
That function is not used on our sites page but you can use the original NATS page without worries.

daizzzy
07-29-2011, 09:32 AM
how can i get back to your interface?

now i get only 1 site into admin and should use custom nats http codes to get others

Dario
07-29-2011, 01:52 PM
Can you email me a screenshot? Dario@mp

Thanks

daizzzy
08-18-2011, 12:06 PM
mail sent once you requested
nothing from you

Dario
08-18-2011, 08:14 PM
mail sent once you requested
nothing from you

Did not receive anything from you. Maybe pm me the screen? Sorry to be a hassle..

daizzzy
08-19-2011, 03:48 PM
hey. just pmed you with the screen

i've changed nats interface to brand new version, which works just great. the only problem is there's no fhg for this link
http://nats.mediumpimpin.com/internal.php?page=adtools&category=2&typeid=2